2021-02-09 07:48:37• hírek • Blikk.hu

A profilt alkotó pszichológus szakvéleménye: gátlástalan és megszállott VV Fanni elrablója

Gátlástalan megszállottság! Ezekkel a kemény szavakkal jellemezte a rendőrség által kirendelt pszichológus szakértő a VV Fanni megölésével vádolt B. László személyiségszerkezetét – tudta meg a Blikk. Picit elrugaszkodva a tudományos magyarázattól, hétköznapi nyelvre lefordítva ez annyit jelent, hogy az érintett személy megrögzötten a fejébe vesz valamit, majd azt mindenfajta erkölcsi gát vagy belső tiltás nélkül végre is hajtja.

A pszichológiai vizsgálat ilyen esetben olyan, mint egy hatalmas rejtvény, a megoldás pedig maga az ember. A szakértő tesztekkel, kérdésekkel próbált rájönni, milyen ember is a vádlott, mit árulnak el róla a válaszai vagy akár a tekintete.


Nos, B.-ről nem túl hízelgő kép alakult ki, a szakértő szerint igen sértődékeny, amint megbántják, indulatosan reagál. Önmarcangoló, paranoid személyiségtípus, de saját képességeit a fantáziájában nagyobbra értékeli, mint az reális lenne.


– Pályafutásom alatt ilyen megfogalmazással, hogy gátlástalan megszállottság, talán csak a móri mészárosnál találkoztam. Azt hiszem, ezen nincs mit magyarázni. Nagyon remélem, egyszer még előkerül a holttest, és Fanni családja méltó búcsút vehet a lánytól – mondta lapunknak a Novozánszki család jogi képviselője, dr. Lichy József.


Mint ismeretes, Novozánszki Fanni 2017. november 20-án nyomtalanul eltűnt, megölésével a dunaújvárosi B. Lászlót vádolják. Tegnap a Fővárosi Törvényszéken többek között két, az esetet vizsgáló rendőrségi nyomozót hallgattak meg, őket arról kérdezték, miben segített az FBI a rendőrségnek. Az amerikaiakat azért hívták segítségül, mert a világon egyedül nekik van olyan rendszerük, berendezésük, amely szinte centiméterre pontosan megmondja a mobiltelefon cellainformációi alapján, hogy a készülék tulajdonosa egy megjelölt időpontban hol tartózkodott.


B. László a speciális rendőrök szerint a lány albérlete környékén mozgott, majd Siófokon és Szalkszentmártonnál járt, mielőtt elkapták. Az ügyben nyomozó rendőr azt vallotta, szerinte a tettes Fanni holttestét egy stégről a Dunába dobta. A megjelölt részen azonban hiába kutattak a búvárok, ha ott volt a test, elvihette a sodrás.


VV Fanni halála előtt prostitúcióból élt. Mielőtt B. László felment az áldozathoz, aki aztán örökre eltűnt, a lány több kuncsaftot is fogadott. Egyik vendége tegnap a bíróságon vallomást tett. A férfi szerint Fanni jókedvű volt, de nem észlelte, hogy kábítószer vagy alkohol hatása alatt lenne. Ez azért fontos, mert B. azt állítja, amikor ő odaért, a lány nagyon rossz állapotban volt, feltehetőleg pezsgőzött és drogot is fogyaszthatott.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: